Válas Péter honlapja

Kedves látogató!

A 64.hu hosszú szünet után tér vissza, új tárhelyen, új tervekkel. Egyelőre a pincéből előásott keretprogrammal és a régi külsővel, de folyamatosan megújuló tartalommal! Most elsősorban arra szeretnék koncentrálni, hogy az informatikaérettségivel kapcsolatos hasznos információk mielőbb eljussanak a célközönséghez.
  • Visszakerült a webre és folyamatosan fejlődni fog az érettségi adatbázis-kezelési feladatok elemzése. Tudomásom szerint ez az egyetlen ilyen általános igényű gyűjtemény.
  • Újdonság a valaha feladott összes érettségi feladat listája, amelyből név szerint kikeresheted, mikor adtak fel egy feladatot, amelyiknek csak a nevére emlékeztél, és a linkjét is megtalálod. Egy kattintással elérheted és egy másikkal megnyithatod az összes feladatot, vagy éppen kinyomtathatod a középszintű táblázatkezelési feladatok listáját, hogy kipipáld, melyiket csináltad már meg az osztályoddal...
  • Hamarosan erre a honlapra költözik és könnyebben használhatóvá válik a Sulipython wiki.
Oldalunk híreit, az új anyagok feltöltését nyomon követheted, ha bejelölöd Facebook-oldalunkat. Ugyanitt tudsz megjegyzést fűzni az olvasottakhoz.

Régebbi, de még most is hasznos

A 20. Info Éra konferencián, 2010. november 26-án elhangzott előadás prezentációja letölthető innen: A legfontosabb linkek a továbblépéshez: